FØRSTEHJÆLPSUDSTYR

ER DU TRYG, NÅR DU REJSER?

FØRSTEHJÆLP PÅ REJSEN


Du ville blive overrasket, hvis du vidste, hvor mange mennesker der rejser til mere risikable egne af verden uden at have færdighederne til førstehjælp i orden. Vi uddanner mange mennesker, der først efter utallige rejser til Afrika eller Mellemøsten kommer i tanke om, at de burde have et førstehjælpskursus og gerne et med fokus på rejser til områder, hvor hospitalet eller lægeambulancen ikke er lige rundt om hjørnet. Og hvordan forholder du dig til ukendte sygdomme, insektbid, ildebefindende på grund af klimatiske forhold eller lignende? Et specialiseret førstehjælpskursus, hvor fokus ikke ligger på danske forhold, men på de forhold, der er gældende på din destination, skaber tryghed på rejsen. 


Mange har et førstehjælpskursus helt tilbage fra tidernes morgen. Meget har ændret sig siden da. Kan du for eksempel takterne i livreddende førstehjælp til bevidstløse? Hvis midlerne ikke rækker til et af vores førstehjælpskursus målrettet rejsesikkerhed, anbefaler vi, at du som minimum tager et almindeligt førstehjælpskursus med jævne mellemrum - især hvis du ofte tager på rejser til fjerntliggende destinationer. Så har du i det mindste styr på det mest basale. Kommer du på kursus hos os, får du også styr på, hvordan du håndterer tilskadekomne ude i verden, hvad du bør medbringe for at sikre dig bedst muligt og hvordan du håndterer indlæggelser i andre lande. 

FØRSTEHJÆLPSUDSTYR

Kommer du på kursus hos os, bliver du trænet i at bruge det bedste førstehjælpsudstyr til rejsebrug på markedet, ligesom du også lærer at benytte de hjertestartere, som vi ser hænge i flere og flere lufthavne og hotellobbyer. Du har mulighed for at købe en førstehjælpstaske med alt, hvad du behøver, hos vores partner www.travelandriskproducts.dk eller ved at sende os en mail. Hvis du kommer fra en virksomhed eller organisation, der benytter vores kurser, sender du os blot dine behov på en mail - så får du gratis rådgivning og gratis forsendelse.  


Du kan også bestille en Travel&Risk Life Key produceret af AMBU. Det er en gennemsigtig ansigtsmaske med envejsventil, som gør det muligt for luften at strømme fra dig til den bevidstløse under kunstigt åndedræt og samtidigt lukker for luft og væske, så du undgår kontakt med spyt, opkast og/eller blod fra den bevidstløse. Så behøver du ikke at være bange for at du tøver, når du har muligheden for at redde et andet menneskets liv. Masken er pakket i en lille, praktisk nøglering.