Ressourcer

RÅD OG VEJLEDNING TIL DIN REJSESIKKERHEDHer finder du artikler med gode råd og vejledning til din rejsesikkerhed skrevet af vores konsulentteam. 

En guide til at rejse i en verden præget af Corona

Opdateret 4. oktober 2020 


Hvad skal I være opmærksomme på, når I genoptager jeres tjenesterejser i en Coronaverden? Læs vores guide til hvad du og din arbejdsgiver bør forberede jer på i den nye virkelighed.


Se desuden vores kursus: "At rejse i en coronaverden"

Guide til dit rejseapotek

Opdateret 4. oktober 2020 


I Travel & Risk arbejder vi med at klæde udlandsrejsende på til at forebygge og håndtere de udfordringer og farer, der kan opstå når dele af ens arbejdsliv foregår uden for landets grænser. Rejser man i områder, hvor der kan være langt til nærmeste apotek, eller man ikke stoler på det medicin, man kan købe lokalt, kan man overveje at medbringe sit eget rejseapotek med håndkøbsmedicin. Her finder du en gennemgang af de produkter, du oftest kan få brug for.


Hvad er HEAT?

Opdateret 6. oktober 2020 


Flere og flere organisationer og virksomheder sender deres medarbejdere på HEAT-kurser, før de lader medarbejdere rejse til mere risikable egne af verden.

I dag bliver begrebet HEAT oftest brugt om et sikkerhedskursus, der henvender sig til civile, der rejser i højrisikoområder, som for eksempel medarbejdere i NGO’er og journalister.


Vi klæder dig på til at rejse i højrisikoområder og udsteder HEAT-certifikater.  Men hvad er HEAT egentlig for en størrelse? Find svaret her.


Hvordan beskytter du bedst dine digitale devices på rejsen? Læs vores gode råd til, hvad du bør gøre før, under og efter rejsen for at beskytte dig selv mod cyberkriminalitet, spionage og lignende. 

Hvilken støtte kan du forvente fra udenrigsministeriet i forbindelse med kritiske hændelser ude i verden? Ikke så meget som mange tror... Få klarhed over den støtte, du kan forvente fra de danske myndigheder. 

Lær at forholde dig til den nye verdenssituation og at beskytte dig selv og andre mod Corona på rejsen. Forebyggelse, forsikringer, karantæne og meget mere. 

Vi sørger for at du, dine kolleger og dine medarbejdere rejser mere sikkert ud i verden. Rejsesikkerhed handler for os ikke bare om at fremlægge nogle gode råd og værktøjer - vi forholder os til dig og din situation!

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend