Kurser

KURSER I REJSETRYGHED FOR MENNESKER OG ORGANISATIONER


Rejsesikkerhed handler om adfærd. Tryghed handler om at have et handleberedskab, hvis noget går galt. Vi er eksperter i at lave uddannelser, der ikke blot øger awareness, men også fører til en mere sikker adfærd på rejsen og øger trygheden for den rejsende. Enhver ansvarlig arbejdsgiver bør med jævne mellemrum sende sine rejsende medarbejdere på et kursus, der svarer til deres rejsers risikoniveau. Alle kursusdage indeholder praktiske øvelser samt opgaver i at identificere egne læringsmål for dagen.

1
Travel and Risk
_C4A4237
_C4A4380
travelandrisk 1

FLEKSIBLE KURSER

Vores åbne kurser er modulopbyggede. Det betyder, at man kan tage et kursus, der er tilpasset risikoniveauet for ens rejseaktivitet.


Kursets indhold og opbygning er baseret på en skarp prioritering af det, der betyder noget: Enten fordi det statistisk udgør en reel risiko, eller fordi det udgør en frygtfaktor, der hæmmer den enkelte i udførelsen af sit arbejde.


Læs mere om vores modulopbyggede kursus.

 

KURSUS: REJS SIKKERT!


Rejser jeres medarbejdere på egen hånd ud til fjerne egne af verden? Vi kan klæde jeres medarbejdere på til at tage vare på sig selv - så I derved varetager jeres "duty of care" .


Kurset Rejs Sikkert henvender sig til enhver, der rejser professionelt udenfor Europa og Nordamerika. Enhver rejse er forbundet med en mængde risiko. Kurset hjælper medarbejderen til at reagere på de risici, der betyder noget, samt minimere skader på individ og organisation, hvis en kritisk hændelse skulle opstå. 


Læs mere om kurset her.


Ønsker I jeres eget, virksomhedstilpassede kursus? Så tag fat i os for at få et tilbud.  

HEAT

Har dine rejser en høj risikoprofil bør du have et 3-dages HEAT-kursus. Vores High-Risk Environment Awareness Traning består af små hold på maksimalt 12 kursister - på den måde kan vi forholde os til netop din risikoprofil og sørger for at den enkelte får en øget sikkerhed og tryghed på rejsen.


I modsætning til almindelige HEAT-kurser bruger vi mindst lige så meget tid på at lære dig, hvordan du ikke kommer i uføre, som vi bruger på at lære dig at håndtere enhver farlig situation, der kan opstå. 


Læs også vores artikel: Hvad er HEAT?

SKRÆDDERSYEDE KURSER

Vi sammensætter præcis det indhold, der passer til jeres rejseaktivitet og designer det kursus, der skaber læring i praksis for netop jer.


Emner kan for eksempel være: rejseplanlægning, samvirke med lokale samarbejdspartnere, sikkerhed ved indkvartering, transport- og trafiksikkerhed, kriminalitetsforebyggelse, håndtering af lokale myndigheder, førstehjælp, gidseloverlevelse og meget mere. 


Se for eksempel vores seminar: "At rejse i en Coronaverden".

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend