Kurser

KURSER I REJSESIKKERHED FOR MENNESKER OG ORGANISATIONER

Rejsesikkerhed handler om adfærd. Tryghed handler om at have et handleberedskab, hvis noget går galt. Rejsende medarbejdere bør med jævne mellemrum komme på et kursus, der svarer til deres rejsers risikoniveau. 


Vi er eksperter i at lave uddannelser med et højt pædagogisk niveau, der ikke blot øger den rejsendes awareness, men også fører til en mere sikker adfærd på rejsen og øger trygheden for den rejsende.


Vi tilbyder både en række forskellige åbne kurser og skræddersyede kurser tilpasset den enkelte organisation. HIGH-RISK ENVIRONMENT AWARENESS TRAINING

HEAT

Vores "flagskib" er vores 3-dages HEAT-kursus, hvor vi klæder individuelle rejsende på til at analysere risici, tage vare på egen sikkerhed og håndtere kritiske hændelser på rejsen. 


Kursets indhold og opbygning er baseret på en skarp prioritering af det, der betyder noget: Enten fordi det statistisk udgør en reel risiko, eller fordi det udgør en frygtfaktor, der hæmmer den enkelte i udførelsen af sit arbejde. Læs mere om HEAT.

VORES ANDRE SIKKERHEDSKURSER

"REJS SIKKERT"

"Rejs sikkert" er et éndagskursus i rejsesikkerhed for forretningsrejsende, NGO-medarbejdere og lignende, der rejser til lande udenfor Europa og Nordamerika. Irrationel risikovillighed eller frygt ændres til bevidste analyser og handlingsstrategier.

FØRSTEHJÆLP

"Førstehjælp på risikorejser" er et udvidet førstehjælpskursus, der klæder dig på til at yde førstehjælp, når der er langt til nærmeste kompetente hjælp og du muligvis selv skal transportere en tilskadekommen.

UNGDOMSREJSER

Der er ikke noget bedre end at opleve verden som ung. Med en smule viden og værktøjer i rygsækken kan du øge din sikkerhed og tryghed på turen - og få mere overskud til at nyde den.

LAD OS HJÆLPE MED FORBEREDELSERNE

REJSEVEJLEDNING

Skal du ud på en særlig rejse, hvor du har bekymringer om din sikkerhed? Travel&Risk Rejsevejledning er en rådgivningsydelse, hvor en af vores konsulenter giver dig rejsevejledning på din specifikke rejse i et sikkerhedsmæssigt perspektiv. Ud fra din destination og din rejses risikoprofil matcher vi dig med den rette konsulent, der i et forberedt online møde gennemgår din rejses risikofaktorer og hvordan du imødegår dem. Rejsevejledningen kan omfatte enhver risiko, fx natur, sygdom, kulturforståelse, forsikringsforhold, kidnapning, korruption, kriminalitet, chikane og meget mere. Vores rejsevejledning giver dig svar på alle dine spørgsmål og gør din rejse tryg og sikker.

RE-HEAT

Har du tidligere være på HEAT-kursus, og skal du fortsat rejse til risikoområder, anbefaler vi, at du får en genopfriskning hvert 3-4 år. Vores Re-HEAT varer 2 dage og rummer samme mængde praktisk træning som det fulde HEAT-kursus.

DIGITAL REJSESIKKERHED

Efterlader du alle dine digitale devices derhjemme, når du rejser? Næppe. Har du overvejet, hvordan de kan udnyttes, hvis de kommer i de forkerte hænder? Og vil du gerne vide, hvad du kan gøre for at undgå det?

LEDELSE & ANSVAR

Vores workshops for ledere i risikomitigering og krisehåndtering hjælper organisationer med at forankre rejsesikkerhed i politikker, instrukser og beredskab - kort sagt i praksis. 

Hjerte-lungeredning
Duty-of-care
Hvad-er-hostile-environment-awareness-training
_C4A4380
HEAT kursus Travel&Risk
_C4A4111
Rejsesikkerhed 2
Rejsesikkerhed 1
Rejsesikkerhed 3
Remote First Aid
2
Travel and risk 4
Travel and Risk 3
Travel&Risk 2
travelandrisk 1
_C4A3870

REJSETRYGHED FOR MENNESKER OG ORGANISATIONERTRAVEL&RISK


En velfungerende sikkerhedspolitik i en organisation har stor betydning for medarbejdernes sikkerhed, men en ligeså væsentlig sikkerhedsfaktor er den enkeltes praksis i forbindelse med planlægning af- og adfærd på rejsen. Mange har prøvet at stå i en utryg eller ubehagelig situation på en rejse, fra dårlig mave til væbnet røveri eller det, der er værre. Ofte ved man bagefter præcis, hvad man skulle have gjort for at undgå situationen. Travel&Risk skaber et grundlag for, at den enkelte kan rejse ud i verden og træffe nogle velbegrundede valg i rette tid.


Vores kurser gør en forskel. Vi er ikke blot fageksperter indenfor rejsesikkerhed, men også i læring, adfærd og udvikling. Praktiske øvelser, simuleringer, refleksionsøvelser fylder mindst ligeså meget som den teoretiske undervisning. Sikkerhed er ikke raketvidenskab og handler mere om at gøre end at om at vide. Vi lærer dig eller dine medarbejdere at gøre det rigtige, så risici minimeres og kritiske situationer håndteres.  PÅ VORES KURSER KAN DU BLANDT ANDET LÆRE:

 

Førstehjælp på risikorejser


Når uheldet er ude og der er langt til kompetent hjælp. Du lærer at håndtere trafikuheld, blødninger, sygdom, bevidstløshed og meget mere.

Kriminalitetsforebyggelse


Hvordan undgår du at være et nemt offer? Hvad har du på dig og hvad efterlader du på din bopæl? Digital rejsesikkerhed er en integreret del af de fleste af vores kurser.

Køretøjssikkerhed


Trafikken er en af de absolut farligste risici, du er udsat for som rejsende. Hvad kan du gøre for at mindske risikoen? Hvad skal du aftale med din chauffør? 

Gidseloverlevelse


Rejser du til en destination med en høj rate af gidseltagninger, bør du klædes på til at håndtere det. Din adfærd i situationen kan være afgørende. 

Risikoanalyse og mitigering


Hvilke risici bør du gøre noget ved og hvad kan du gøre? Alle vores kurser beskæftiger sig i et eller andet omfang med analyse af risici på rejsen.

Terror


Terror er langt fra den største trussel på rejsen. Men det er rart at vide, hvad du kan gøre for at undgå det, og hvordan du skal handle, hvis du er tæt på et terrorangreb.