Kurser

KURSER I REJSETRYGHED FOR MENNESKER OG ORGANISATIONER


Rejsesikkerhed handler om adfærd. Tryghed handler om at have et handleberedskab, hvis noget går galt. Vi er eksperter i at lave uddannelser, der ikke blot øger awareness, men også fører til en mere sikker adfærd på rejsen og øger trygheden for den rejsende. Enhver ansvarlig arbejdsgiver bør med jævne mellemrum sende sine rejsende medarbejdere på et kursus, der svarer til deres rejsers risikoniveau. Alle kursusdage indeholder praktiske øvelser samt opgaver i at identificere egne læringsmål for dagen.

1
Travel and Risk
_C4A4237
_C4A4380
travelandrisk 1

EN FLEKSIBEL KURSUSMODEL


Vores åbne kurser er modulopbyggede. Det betyder, at man kan tage et kursus, der er tilpasset risikoniveauet for ens rejseaktivitet.


Kursets indhold og opbygning er baseret på en skarp prioritering af det, der betyder noget: Enten fordi det statistisk udgør en reel risiko, eller fordi det udgør en frygtfaktor, der hæmmer den enkelte i udførelsen af sit arbejde.


Læs mere om vores modulopbyggede kursus.

FOR FORRETNINGSREJSENDE


Rejser jeres medarbejdere på egen hånd ud til fjerne egne af verden? Vi kan klæde jeres medarbejdere på til at tage vare på sig selv - så I derved varetager jeres "duty of care" og undgår en lang række af problemer.


Vores eksperter holder med jævne mellemrum éndagskurser for forretningsrejsende. Her dækker vi emner som risiko-sårbarhedsanalyse, kultur i et sikkerhedsperspektiv, køn og sikkerhed, hotelsikkerhed, transportsikkerhed, røverihåndtering, terrorangreb med mere. 

HIGH-RISK ENVIRONMENT AWARENESS TRAINING


Har dine rejser en høj risikoprofil bør du have et 3-dages HEAT-kursus. Vores HEAT-kurser består af små hold på maksimalt 12 kursister - på den måde kan vi forholde os til netop din risikoprofil.


I modsætning til ordinære HEAT-kurser bruger vi mindst lige så meget tid på at lære dig, hvordan du ikke kommer i uføre, som vi bruger på at lære dig at håndtere enhver farlig situation, der kan opstå. Du lærer også at yde førstehjælp under forhold, hvor lægeambulancen ikke er lige rundt om hjørnet og hvordan du skal forholde dig, hvis et terrorangreb rammer det område, du befinder dig i. 


Læs også vores artikel: Hvad er HEAT?

SKRÆDDERSYEDE KURSER


Vi sammensætter præcis det indhold, der passer til jeres rejseaktivitet og designer det kursus, der skaber læring i praksis for netop jer.


Emner kan for eksempel være: rejseplanlægning, samvirke med lokale samarbejdspartnere, sikkerhed ved indkvartering, transport- og trafiksikkerhed, kriminalitetsforebyggelse, håndtering af lokale myndigheder, førstehjælp, gidseloverlevelse og meget mere. 


Se for eksempel vores seminar: "At rejse i en Coronaverden".

Kursusbilleder på denne side er taget af fotograf Lars Schmidt. Øvrige billeder er fra Unsplash.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend