Ungdomsrejser

ER DU TRYG, NÅR DU REJSER?

REJSESIKKERHED FOR UNGDOMSREJSER


Travel&Risk leverer kurser til rejsebranchen i rejsesikkerhed, kommunikation og kulturforståelse for unge, der rejser til udviklingslande i forbindelse med praktik, studieophold eller på egen hånd. Kurserne øger tryghed på rejsen uden at skabe unødig frygt og bekymring. Kurserne tilrettelægges til den specifikke gruppe, deres destination og erfaring - eller kan tilrettelægges så det pædagogisk kan favne både erfarne og mindre erfarne rejsende og en bredde af destinationer. Vi uddanner alt fra erfarne rejsende til højrisikodestinationer til mennesker, der for første gang rejser til mere fjerne egne af verden, for eksempel som frivillige på et børnehjem eller på opdagelse i fremmede kulturer.


Det er en fantastisk givende oplevelse at rejse ud at opleve verden. Med det rette sikkerhedsmæssige og kulturelle mindset kan man få de mest fantastiske, inspirerende oplevelser og hvile trygt i, at man har gjort alt, der kan gøres, for at tage vare på sig selv. Skulle noget gå skævt, er det ofte nemmere at håndtere og har mindre alvorlige konsekvenser, hvis man har gjort sit forarbejde ordentligt. 


Kurset holdes på engelsk efter behov. / The travel safety training is conducted in English if needed.

SIKKERHEDSKURSER FOR UNGDOMSREJSENDE

VORES REJSESIKKERHEDSKURSER TIL UNGE KAN FOR EKSEMPEL INDEHOLDE: 

 • Identifikation af risikofaktorer på rejsen

 • Sundhed, sygdom og rejsemedicin

 • Førstehjælp på rejsen

 • Lokale myndigheder, juridiske forhold og forsikringer

 • Forebyggelse af kriminalitet og ulykker

 • Sikkerhed i trafikken

 • Sikkerhed på bopæl

 • Køn og kultur

 • Håndtering af kritiske hændelser

 • Mental sundhed på rejsen

 • Checkliste målrettet den specifikke rejse

   

MÅLGRUPPE

Kurserne henvender sig til unge, der på egen hånd eller med for eksempel en højskole, skal ud i verden på praktikophold og lignende.


Rejser man som ung uden for Europa eller Nordamerika er det en god ide at gøre sig nogle overvejelser omkring sikkerhed på rejsen. Der er ingen grund til at frygte verden, så længe man gør hvad man kan, for at passe på sig selv. Uheld kan altid ske, men identficerbare risici kan man reducere. ÅBENT ONLINE KURSUS

Skal du i praktik i den tredje verden eller ud på en længere rejse? Vil du gerne sikre dig, at du har styr på det sikkerhedsmæssige? Vil du gerne vide mere om, hvordan du undgår kriminalitet, hvordan du håndterer korruption og hvordan du får taxachaufføren til at køre pænt og sikkert? 


På 2 timer bliver du klædt på til at vurdere risici før du rejser og imødegå dem på en struktureret måde. Gennem en række simple værktøjer får du tryghed og ro på rejsen og overskud til at nyde oplevelserne på turen.