Ressourcer

TRAVEL

& RISK

TIPS&TRICKS TIL REJSEN

 

På vores kurser arbejder vi med at skabe dybde i indlæringen, så vi opnår konkrete forbedringer i den rejsendes sikkerhed og tryghed. Her kan I finde noget af den viden og de overvejelser, vi baserer indlæringen på. Er der noget I gerne vil vide, så tøv ikke med at tage fat i os, måske har du det gode emne til det næste indlæg her på siden eller også får vi en interessant snak om jeres sikkerhed. 

Guide til digital rejsesikkerhed


Det er svært at klare sig uden computer, tablet og telefon og derfor medbringer man ofte 2-3 devices på rejsen.Vi har alle mere end nogensinde før behov for at have adgang til data på rejsen. Samtidig er cyberkriminalitet hastigt voksende. Der lader til at være en stigende motivation blandt aktørerne og der ligger stadig flere ressourcer bag, samtidig med at metoderne bliver stadigt mere sofistikerede. Travel&Risk har et tæt samarbejde med Nordic Cyber Security Partners, hvorfor at vi kan levere den nyeste viden på området og omsætte den til konkret adfærd på rejsen.

Tre gode råd til virksomhedens ledelse


I Travel&Risk arbejder vi med at klæde udlandsrejsende på til at forebygge og håndtere de udfordringer og farer, der kan opstå når dele af ens arbejdsliv foregår uden for landets grænser. Organisationer, der sender deres ansatte på vores kurser, viser, at de har en interesse i deres medarbejderes velbefindende. Her har vi samlet nogle anbefalinger til, hvordan organisationen kan styrke deres medarbejdere før, under og efter rejser med varierende risikoprofiler.

Hvad er HEAT?


Hvor HEAT som kursuskoncept opstod i tidernes morgen fortaber sig i tågerne, men akronymet er sandsynligvis opstået i det amerikanske militær. I dag er HEAT oftest et kursus, der henvender sig til civile, der rejser i højrisikoområder. 

Der er ret store variationer i, hvad folk mener et HEAT-kursus er, men de dækker grundlæggende over det samme formål, nemlig at klæde medarbejdere på til at rejse i højrisikoområder. Men vejen dertil - i form af indhold og undervisingsmetoder er der dog ikke enighed om.

Dit rejseapotek


Langt de fleste rejsende kommer hjem igen uden de store problemer – heldigvis. Næstefter trafikken er langt den største risiko på rejsen relateret til sygdomme, infektioner og helbredet generelt.

Rejser man i områder, hvor der kan være langt til nærmeste apotek, eller man ikke stoler på det man kan købe lokalt, kan man overveje at medbringe sit eget rejseapotek med håndkøbsmedicin.

Hvilken støtte kan i forvente fra det danske udenrigsministerium og ambassaderne i forbindelse med kritiske hændelser?


Vi møder ofte kunder og kursister, der tror, at Udenrigsministeriet vil håndtere det, hvis en medarbejder kommer i vanskeligheder ude i verden. Har en medarbejder været udsat for kriminelle handlinger eller har vedkommende problemer med lokale myndigheder hjælper Udenrigsministeriet gerne med råd og vejledning, men de kan hverken udlåne penge, give husly eller få dig ud af fængslet.

Travel&Risk is a brand of

Mojo Ferdinand ApS


 

Photographer:  Lars Schmidt

Tel: +45 25 75 74 54

/ +45 22 80 88 56

E-mail: info@travelandrisk.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend