Ressourcer

TIPS&TRICKS TIL REJSEN

 

Her kan I finde noget af den viden, vi baserer vores kurser på. Er der noget I gerne vil vide, så tøv ikke med at tage fat i os, måske har du det gode emne til det næste indlæg her på siden eller også får vi en interessant snak om jeres sikkerhed. På vores kurser arbejder vi med at skabe dybde i indlæringen og omsætte viden til konkrete handlinger for den enkelte, der derved opnår øget sikkerhed og tryghed på rejsen. 

At rejse i en Corona-verden - 9 gode råd til rejser i den forandrede verden


Der går nok ikke mange måneder før virksomheder og NGO’er kan genoptage deres rejser ud i verden. Men hvilken verden? Hvad skal I være opmærksomme på, når verden begynder at åbne og I kan genoptage jeres tjenesterejser? Læs vores 9 gode råd til hvad du og din arbejdsgiver skal forberede jer på i den nye virkelighed. 

Dit rejseapotek


Næstefter trafikken er langt den største risiko på rejsen relateret til sygdomme, infektioner og helbredet generelt. Rejser man i områder, hvor der kan være langt til nærmeste apotek, eller man ikke stoler på det man kan købe lokalt, kan man overveje at medbringe sit eget rejseapotek med håndkøbsmedicin. Læs vores anbefalinger til, hvilken håndkøbsmedicin du bør medbringe på rejsen. 

Hvad er HEAT?


Der er ret store variationer i, hvad folk mener et HEAT-kursus er, men de dækker grundlæggende over det samme formål, nemlig at klæde medarbejdere på til at rejse i højrisikoområder. Men vejen dertil - i form af indhold og undervisingsmetoder er der dog ikke enighed om.

Guide til digital rejsesikkerhed


Det er svært at klare sig uden computer, tablet og telefon og derfor medbringer man ofte 2-3 devices på rejsen.Vi har alle mere end nogensinde før behov for at have adgang til data, når vi rejser. Samtidig er cyberkriminalitet hastigt voksende. På vores kurser leverer vi den nyeste viden på området og omsætte den til konkret adfærd på rejsen. 

Tre gode råd til virksomhedens ledelse


I Travel&Risk arbejder vi med at klæde udlandsrejsende på til at forebygge og håndtere de udfordringer og farer, der kan opstå når dele af ens arbejdsliv foregår uden for landets grænser. Her har vi samlet nogle anbefalinger til, hvordan organisationen kan passe på deres medarbejdere før, under og efter tjenesterejser. 

Hvilken støtte kan i forvente fra det danske udenrigsministerium og ambassaderne i forbindelse med kritiske hændelser?


Har en medarbejder været udsat for kriminelle handlinger eller har vedkommende problemer med lokale myndigheder hjælper Udenrigsministeriet gerne med råd og vejledning, men de kan hverken udlåne penge, give husly eller få dig ud af fængslet.

Travel&Risk is a brand of

Mojo Ferdinand ApS


 

Photographer:  Lars Schmidt

Tel: +45 25 75 74 54

/ +45 22 80 88 56

E-mail: info@travelandrisk.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend