Holdet bag
Travel&Risk

VI  BRÆNDER FOR AT GØRE DINE REJSER MERE SIKRE

Travel&Risk er skabt af et konsortium af erfarne og sikkerhedsfagligt stærke profiler, der alle er med til udvikle kurserne og medvirker som instruktører. Her kan du læse om tre af de primære ejere og instruktører.

SOPHIE FERDINAND ELLGAARD

Sophie har været regional manager i Mellemøsten for et dansk sikkerhedsfirma. Hun er sprogofficer i russisk og serbokroatisk og været udsendt for Forsvaret i en række missioner. Hun har boet i Cairo, hvor hun brugte en cykel som sit primære transportmidler som en af få i byen. I dag er hun partner i Mojo Ferdinand ApS. 

MIKKEL MOJO MØLLER JOHANSEN

Mikkel er en erfaren udviklingskonsulent og underviser, der har flere års erfaring som kursusleder på blandt andet HEAT-kurser. Han er sociolog og har været udstationeret som efterretningsanalytiker og EU-monitor.  Under sine udlandsophold har han interviewet flygtninge, oprørere, stammeledere og politikere. I dag er han partner Mojo Ferdinand ApS. 

HENRIK CHRISTIANSEN

Henrik har udviklet og afholdt sikkerhedskurser i mere end et årti med fokus på at anvende simulering og rollespil som læringsværktøj. Henrik har igennem sin tid i Forsvaret arbejdet med forskellige facetter af sikkerhed, overlevelse og krisehåndtering. I dag er han konsulent i Human Advisor.

Travel&Risk is a brand of

Mojo Ferdinand ApS


 

Photographer:  Lars Schmidt

Tel: +45 25 75 74 54

/ +45 22 80 88 56

E-mail: info@travelandrisk.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend